Com m’apunte a Escena Erasmus?

Per poder inscriure’t al projecte Escena Erasmus has d’omplir el formulari de preinscripció que hi trobaràs a aquesta mateixa pantalla durant els mesos que estiga oberta la matrícula. El termini d’inscripció és des de l’1 d’agost al 14 d’octubre de 2016. Els mesos que no siga possible la inscripció, pots suscriure’t a la nostra web per a ser el primer a assabentar-te de totes les novetats d’Escena Erasmus.

I quan ja m’he inscrit, què he de fer?

Una vegada t’hages inscrit t’enviarem un correu electrònic confirmant-te la preinscripció. Despres, a mitjans d’octubre t’enviarem un altre correu electrònic convocant-te a les proves de selecció.

Per què es realitzen proves de selecció?

A causa del gran número de preinscripcions que rebem realitzem unes proves de selecció on valorem sobretot les teues ganes i la il·lusió que tens en participar al projecte. Tot i que també valorem l’experiència teatral, escénica o artística que pugues tenir, la coordinació física i les capacitats musicals o de dansa que tingues.

Quin és l’horari de les classes i on es realitzen?

En el cas que sigues un dels seleccionats, les classes començaran previsiblement el 26 d’octubre de 2016. Les classes es realitzen tots els dimecres de 16 a 20 h. a l’Antiga Escola de Magisteri “Ausiàs March” de la Universitat de València (C/Alcalde Reig, 8) que està molt a prop del Palau de les Arts. El curs es realitza d’octubre de 2016 a febrer de 2017.

Quant costa?

En el cas que sigues seleccionat, hauràs de pagar un xicoteta matrícula de 40 € que correspon al 10% del cost total del curs. La resta ho subvenciona la Universitat de València. Quan finalitze el curs rebràs un diploma de participación i un altre de 2 crèdits ECTS.

És necessari tenir un nivell avançat d’espanyol?

No. No cal que conegues ben bé l’espanyol. Les classes i les activitats que es proposen ajuden a que el teu nivell d’espanyol a poc a poc millore.

Tinc problemes amb l’horari de les classes, hi ha alguna solució?

En el cas que hi tingueres problemes amb l’horari, des dels Vicerectorats implicats podem realitzar-te un document justificatiu per a que pugues canviar-te de grup o parlar amb el professor.

És important el projecte Escena Erasmus?

El projecte Escena Erasmus va celebrar al 2016 el 7é aniversari i és Premi Europeu Carlemany de la Joventut pel Parlament Europeu. Per ell han passat ja més de 140 alumnes, s’han realitzat sis gires per tota Espanya i s’està desenvolupant ja a Marburg (Alemanya), Pàdua (Itàlia) i Càller (Itàlia).

Vols rebre les nostres notícies?