CALL FOR PARTICIPANTS 2019-2020! UNTIL 22/09/2019

CALL FOR PARTICIPANTS 2019-2020! UNTIL 22/09/2019

[VAL]
OBERTA CONVOCATÒRIA PER A PARTICIPAR EN EL CURS 2019-2020 DEL PROJECTE TEATRAL EUROPEU ESCENA ERASMUS DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA!
Poden participar els i les estudiants locals de la Universitat de València i els estudiants incoming dels programes Erasmus+.
Si estàs interessat/da en participar pots inscriure’t mitjançant el nostre web escenaerasmus.eu a l’apartat INSCRIPCIÓ. Ompli el formulari i així quedaràs inscrit/a. El termini per a inscriure’s és des del 25 de juliol fins el 22 de setembre de 2019. Una vegada inscrit/a ens posarem en contacte amb tu per a convocar-te a les proves de selecció.
Aquest és l’enllaç per a informar-te millor i poder inscriure’t:
https://www.escenaerasmus.eu/val/inscripcio-i-faqs/

[ESP]
¡ABIERTA CONVOCATORIA PARA PARTICIPAR EN EL CURSO 2019-2020 DEL PROYECTO TEATRAL EUROPEO ESCENA ERASMUS DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA!
Pueden participar los y las estudiantes locales de la Universitat de València y los estudiantes incoming de los programas Erasmus+.
Si estás interesado/a en participar puedes inscribirte a través de nuestra página web escenaerasmus.eu en el apartado de INSCRIPCIÓN. Rellena el formulario y así quedarás inscrito/a.
El plazo para inscribirse es desde el 25 de julio hasta el 22 de septiembre de 2019. Una vez inscrito/a nos pondremos en contacto contigo.
Este es el link para encontrar más información e inscribirte:
https://www.escenaerasmus.eu/inscripcion-y-faqs/

[ENG]
NEW CALL FOR PARTICIPANTS! EUROPEAN THEATRE PROJECT “ESCENA ERASMUS” OF THE UNIVERSITY OF VALÈNCIA. ACADEMIC YEAR 2019-2020.
Local students of the University of Valencia and incoming students of the Erasmus + programs can participate.
If you are interested in participating in Escena Erasmus experience, you can register at the Registration link and more information in this link: https://www.escenaerasmus.eu/en/registration-faqs/
The deadline to register is from 25 July to 22 September 2019. After the preselection, you will be contacted in order to get registered.

Also you can download the info brochure: tríptico escena erasmus actualitzat 1920 (1)