El I Festival de Dins ja és tot un èxit

El I Festival de Dins ja és tot un èxit

El I Festival de Dins ja s’ha convertit en tot un esdeveniment de les programacions estivals dels pobles de l’interior de la província de València, més de 2.000 espectadors ja han gaudit de la programació d’este certamen que ha visitat les poblacions de Enguera, Moixent, Albaida, Quatretonda, Montesa, Aiacor (Canals) i Castalla (Alacant) amb un gran impacte mediàtic.

El festival continuarà a partir d’avui amb les següents representacions:

-Diumenge, 29 de juliol:

MONTESA: 22.30 h. El teatro de la patria o la patria del teatro, a càrrec de l’Escola de Teatre de la Universitat de Nuevo León de Mèxic.

L’OLLERIA: 22.30 h. Representació de l’espectacle Aquel Fernando a càrrec de l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant.

VALLADA: Representació de l’espectacle de Lorca, Calderón y los estudiantes de Babel a les 22.30 h.

-Dimarts, 31 de juliol:

MONTESA: A les 22.30 h. Representació de l’espectacle de Lorca, Calderón y los estudiantes de Babel.

El dilluns 30 de juliol a més, es realitzará a la Font de la Figuera, en la Cooperativa de la Viña, una sessió de teatre, poesia europea i cata de vins. L’acte es realitzarà a la Sala de Barriques d’aquesta seu vitivinícola de la Costera. Els interessats en assistir a este acte, hauran de posar-se en contacte amb Luc Gilbert, després de les representacions del Festival de Dins.