El termini de presentació de candidatures per a acollir la gira de Les Europes Menudes es tanca amb una proposta de 46 pobles

El termini de presentació de candidatures per a acollir la gira de Les Europes Menudes es tanca amb una proposta de 46 pobles

Ahir a mitjanit es va tancar el termini per a que els ajuntaments de la província de València presentaren la seua candidatura per a acollir la gira de «Les Europes Menudes – Las Pequeñas Europas»  posada en marxa per sisé any consecutiu per la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

La llista de candidatures és la següent:

CAMP DE MORVEDRE

FAURA

QUART DE LES VALLS

CAMP DE TÚRIA

L’ELIANA

LLÍRIA

OLOCAU

HORTA NORD

ALMÀSSERA

BONREPÒS I MIRAMBELL

EL PUIG DE SANTA MARIA

EMPERADOR

HORTA OEST

MANISES

ALAQUÀS

HORTA SUD

BENETÚSSER

LA CANAL DE NAVARRÉS

CHELLA

LA COSTERA

ALCÚDIA DE CRESPINS

MOIXENT

VALLADA

LA FOIA DE BUNYOL

MACASTRE

SIETE AGUAS

YÁTOVA

LA SAFOR

ALMOINES

EL REAL DE GANDIA

LA FONT D’EN CARRÒS

TAVERNES DE LA VALLDIGNA

LA SERRANIA

GESTALGAR

TITAGUAS

LA VALL D’ALBAIDA

AGULLENT

BENIGÀNIM

BOCAIRENT

CARRÍCOLA

EL PALOMAR

FONTANARS DELS ALFORINS

LLUTXENT

ONTINYENT

QUATRETONDA

SALEM

RIBERA ALTA

ALFARP

ANTELLA

BENIFAIÓ

CARLET

CATADAU

VILLANUEVA DE CASTELLÓN

RIBERA BAIXA

ALBALAT DE LA RIBERA

CORBERA

LA PLANA D’UTIEL-REQUENA

CAMPORROBLES

CAUDETE DE LAS FUENTES

La selecció dels municipis (que es realitzarà en les dos primeres setmanes de febrer) es farà per l’equip gestor d’Escena Erasmus i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, atenent a criteris com ara:
– Màxim una representació per comarca. Criteri de territorialitat, es primaran les comarques que menys vegades hagen acollit el projecte.
– Preferència a pobles i comarques que no han estat visitats en altres edicions.
– Preferència als pobles que oferisquen suport a l’acolliment de la companyia de teatre.
– Originalitat en les activitats previstes en el municipi (a banda de l’espectacle i el col·loqui posterior) atenent a criteris com la convivència, la integració d’associacions, el diàleg intergeneracional i intercultural o la posada en valor dels recursos patrimonials culturals i naturals del municipi, entre d’altres. Així com implicació i interés de l’ajuntament en l’organització de la jornada.
– Una vegada feta la selecció de municipis es farà pública la llista de pobles triats i l’organització de la gira iniciarà els contactes oportuns.

En el cas que algun dels ajuntaments que haja presentat candidatura no aparega en la llista de dalt, per favor poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 663 38 11 00 o al correu electrònic escena.erasmus@gmail.com.