Escena Erasmus celebra al Teatre Talia el Desembre Europeu amb «El viatge impossible»

Escena Erasmus celebra al Teatre Talia el Desembre Europeu amb «El viatge impossible»

El passat dia 15 de desembre el projecte teatral europeu Escena Erasmus va representar la seua última obra «El viatge impossible» al Teatre Talia de València dins de la programació cultural de les jornades del Desembre Europeu organitzades per la Universitat de València, l’Ajuntament de València i Europe Direct de la Generalitat Valenciana.

A l’acte van assistir entre d’altres, el Secretari Autonòmic de Relacions amb la UE, Joan Calabuig, el Director Territorial de Presidència, Francisco Molina i el Vicerector de Relacions Internacionals de la UV, Carlos Padilla.

Davant d’una platea plena, els actors i actrius d’Escena Erasmus van emocionar amb la seua darrera proposta i van aconseguir un gran ovació final.

Aquesta representació va ser possible gràcies a la col·laboració institucional de la Direcció General de Relacions amb la UE i l’Estat i Europe Direct de la Generalitat Valenciana.

Es tanca així, la temporada teatral d’Escena Erasmus que tornarà a la primavera de 2022 amb la nova producció escènica que es basarà en la celebració de l’Any Europeu de la Joventut.