ESCENA ERASMUS GUANYA LA DISTINCIÓ LLUÍS VIVES DE LA GENERALITAT ALS PREMIS 9 D’OCTUBRE 2021

ESCENA ERASMUS GUANYA LA DISTINCIÓ LLUÍS VIVES DE LA GENERALITAT ALS PREMIS 9 D’OCTUBRE 2021

El projecte teatral europeu Escena Erasmus promogut per la Universitat de València – UV, creat i dirigit per CRIT Companyia de Teatre, acaba de guanyar la Distinció Lluís Vives de la Generalitat Valenciana a l’aportació valenciana a la construcció europea en els Premis 9 d’Octubre 2021.
Amb aquest guardó es reconeix la tasca d’aquest projecte escènic pioner a Europa que, amb el seu esforç i dedicació, ha contribuït, «des del seu vincle amb la Comunitat Valenciana, a l’enfortiment del projecte comú europeu i dels seus valors culturals, socials, científics i històrics».

Aquest projecte, codirigit per Anna Marí, Daniel Tormo i Josep Valero i promogut institucionalment pels Vicerectorats de Cultura i de Relacions Internacionals de la Universitat de València, ha rebut el Premi Europeu Carlemany de la Joventut, 2011; Premi Talent Jove (Levante-EMV) 2018; la Menció Especial del Patrimoni 2018 de la Lliga de l’Associació d’Empleadors d’Arts Escèniques d’Europa i el Premi AVETID 2019 al millor projecte escènic. Actualment València és la seu central de l’Erasmus Europe on Scene Network que coordina les rèpliques del projecte a Marburg, Pàdua, Càller, Lodz i Pamplona.