Ontinyent acull aquest dimecres 29 de juny «El desig de la  joventut»

Ontinyent acull aquest dimecres 29 de juny «El desig de la joventut»

Un any més, el Campus d’Ontinyent de la UV i l’Ajuntament d’Ontinyent a través de la seua regidoria de cultura, acullen el projecte teatral europeu Escena Erasmus, en aquesta edició amb l’espectacle «El desig de la joventut». La funció única serà el proper dimecres 29 de juny a les 19.30 h. al Teatre Echegaray.

‘El desig de la joventut’, està dirigida per Josep Valero, amb textos dels altres codirectors del projecte Escena Erasmus, Daniel Tormo i Anna Marí, a més de Maribel Bayona, Guada Sáez i Mohamed Dourasse.
L’espectacle està protagonitzat pels francesos Gautier Basset i Pauline Jubil; els italians Mohamed Dourasse i Gabriella Guadagna; els alemanys Finja Bonekamp i Paul Bosse; l’irlandés Alan Goleac i l’ontinyentina Sara Galbis.
‘El desig de la joventut’ és un espectacle tendre, divertit i esperançador sobre els anhels de la joventut europea. En l’any de la guerra europea, l’espectacle d’Escena Erasmus tracta temes com la dependència virtual, el canvi climàtic o la implicació política dels més joves, a més de reflexionar sobre la manera d’entendre la sexualitat. I tot partint d’un diàleg entre joves i dramaturgs que acaben de perdre la seua joventut.

Les entrades són gratuïtes amb invitació. Les invitacions es poden recollir a la consergeria del Campus d’Ontinyent el dilluns 27 i el dimarts 28 de juny en horari d’apertura del centre.