Durant aquesta setmana es farà pública la selecció definitiva de pobles per a la gira 2017

Durant aquesta setmana es farà pública la selecció definitiva de pobles per a la gira 2017

VALENCIÀ

L’organització de Les Europes Menudes (Escena Erasmus-Universitat de València i Àrea de Cultura de la Diputació de València) informa que durant aquesta primera setmana de maig, farà pública la llista de pobles seleccionats per a participar en la gira 2017 de Les Europes Menudes.

El procés ha estat complicat i ha comptat amb diversos problemes tècnics que han endarrerit la publicació de la selecció definitiva.

Estigueu pendents d’aquesta pàgina web i de totes les novetats que anirem penjant en l’apartat de notícies.

Des de l’0rganització agraïm de bestreta el gran interés que ha tingut la convocatòria pública per a la selecció dels municipis.

CASTELLANO

La organización de Las Pequeñas Europas (Escena Erasmus-Universitat de València y Área de Cultura de la Diputació de València) informa que durante esta primera semana de mayo, se hará pública la lista de pueblos definitiva de pueblos seleccionados para participar en la gira 2017 de Las Pequeñas Europas. 

El proceso ha sido complicado y ha contado con diversos problemas técnicos que han retrasado la publicación de la selección definitiva. 

Estad pendientes de esta web y de todas las novedades que iremos colgando en el apartado de noticias. 

Des de la organización agradecemos de antemano el gran interés que ha tenido la convocatoria pública para la selección de los municipios.