Oberta convocatoria a Ajuntaments per a ser part de la gira de Les Europes Menudes 2017 ¡més info ací!

Oberta convocatoria a Ajuntaments per a ser part de la gira de Les Europes Menudes 2017 ¡més info ací!

L’espectacle d’aquest any es titula «La fira invisible» i estarà protagonitzat per 12 estudiants Erasmus. El termini de presentació de candidatures acaba el proper 30 de març. 

Un any més (i ja van cinc!) el Projecte Teatral Europeu Escena Erasmus de la Universitat de València junt a l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, programen un seguit d’actuacions teatrals per als pobles de les comarques valencianes.

Les actuacions toquen temes sensibles sobre el sentiment de pertinença a Europa i sobre les noves realitats socials. Aquest any l’espectacle es titolarà «La fira invisible». Trobareu més informació al següent enllaç:

Més informació:
http://www.dival.es/areadecultura/content/escena-erasmus-2017

Les peticions per a ser poble acollidor de l’espectacle s’hauran d’adreçar mitjançant formulari electrònic, abans del dia 30 de març a:

Formulari:
https://www.escenaerasmus.eu/gira-las-pequenas-europas-2017

Es donarà prioritat als pobles que acollisquen la companyia (14-16 membres) durant una nit en qualsevol alberg o en domicilis particulars, també a pobles que faciliten dietes de menjar als actors de la companyia. Les actuacions són gratuïtes per als pobles. Són limitades, s’atendran per ordre d’arribada i per ajustaments i quota de territori, i es prioritzarà pobles que no hagen mai acollit aquesta activitat.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte via telefònica amb el coordinador de la gira, Josep Valero al telèfon 663 38 11 00 (en el cas de no estar disponible deixeu un missatge o un whatsapp i vos contestarem de seguida).