El programa UNISOCIETAT del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València es converteix en patrocinador principal de “Les Europes Menudes 2015”

El programa UNISOCIETAT del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València es converteix en patrocinador principal de “Les Europes Menudes 2015”

Universitat i Societat (UNISOCIETAT) sorgeix del ferm compromís dels ajuntaments de Cullera, L’Eliana, Massamagrell, Quart de Poblet, Ontinyent i Gandia per la formació al llarg de la vida, amb el suport de la Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial. El programa Universitat i Societat va dirigida especialment a persones de les comarques implicades i està destinada a les persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Tot partint d’aquest objectiu, el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la UV s’ha implicat aquest any en el patrocini del programa de cultura, teatre i valorització dels recursos locals “Les Europes Menudes 2015” que es promouen a través del Projecte Teatral Europeu de la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

«Les Europes Menudes» és un projecte que porta a un grup de joves europeus a la localitat interessada i que ofereixen l’espectacle teatral «EUROPA, CABARET DEL DESENCANT». El projecte pretén així mateix que el poble participe activament després de l’espectacle, proposant un col·loqui que tinga una vessant formativa però també participativa sobre l’Europa que volem construir. A més des d’Escena Erasmus es realitzen campanyes de promoció del poble o ciutat que els acull, convertint-se en un aparador de promoció turística i de valorització dels recursos culturals a nivell europeu.

En la gira de 2015, han confirmat les seus d’UNISOCIETAT de L’Eliana (1 de juliol) i d’Ontinyent (2 de juliol), i en aquests dies es poden sumar també les seus de Cullera i de Quart de Poblet.

Podreu consultar la gira oficial del projecte a l’apartat d’aquest blog “Pobles i activitats”.