Les Europes Menudes d’Escena Erasmus de la UV i la Diputació de València visiten per primera vegada Emperador

Les Europes Menudes d’Escena Erasmus de la UV i la Diputació de València visiten per primera vegada Emperador

El programa cultural de Les Europes Menudes arriba este dissabte 16 de juliol al poble més menut de València, Emperador.

Durant tota la jornada els integrants del projecte teatral europeu Escena Erasmus i l’Ajuntament d’Emperador han preparat una sèrie d’activitats que tindran com a objectiu final descobrir i posar en valor els elements tradicionals de l’Horta de València i donar – los a conèixer mitjançant les xarxes socials del projecte.

Així el mati començarà amb una visita guiada als elements fundacionals del poble i al cinturó agrícola de la població, a continuació els actors i actrius d’Escena Erasmus visitaran el taller municipal de ceràmica on coneixeran la tècnica d’elaboració dels ‘socarrats ‘ , el taulell típic valencià de l’Edat Mitjana. Ja a migdia a la plaça de l’Ajuntament l’equip artístic celebrarà una activitat de jocs infantils europeus per a tots els xiquets i xiquetes de la població.

Per la vesprada el projecte teatral europeu Escena Erasmus oferirà la representació del seu últim espectacle ‘El circ de la frontera’, un muntatge que ha comptat amb la participació de set dramaturgs valencians dirigit per Anna Marí i protagonitzat per 12 actors i actrius de huit nacionalitats diferents.

Per a l’alcalde d’Emperador, Alberto Bayarri: «És tot un plaer acollir Escena Erasmus. Un  projecte on es demostra tot el potencial creatiu que els joves estudiants Erasmus ens presenten amb  l’espectacle El Circ de la Frontera, en el qual es plasma un tema de plena actualitat i que afecta a la nostra societat. Hem de destacar el gran treball que totes les persones que formen aquest projecte realitzen, i agraïr-los-ho obrint-los les portes del nostre poble per a passar tots junts un dia  molt especial on  de segur aprendrem els uns dels altres.»
L’espectacle se celebrarà a les 19.30 h. al Saló d’Actes de l’Ajuntament d’Emperador, l’entrada és lliure fins a completar aforament. L’espectacle està recomanat per a majors de 14 anys.