Ròtova acollirà este dimecres la gira de Les Europes Menudes amb l’espectacle ‘El circ de la frontera’ d’Escena Erasmus

Ròtova acollirà este dimecres la gira de Les Europes Menudes amb l’espectacle ‘El circ de la frontera’ d’Escena Erasmus

Ròtova ha sigut el municipi de la Safor escollit este any per a portar la gira cultural de Les Europes Menudes posada en marxa per la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València per quart any consecutiu.

Durant tot el dimecres 13 de juliol els integrants del projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València visitaran el poble i realitzaran unes quantes activitats a la població.

A les 11.30 h. realitzaran una visita guiada a Ròtova que també passarà pel Centre d’Interpretació de la Pansa. Aquesta visita servirà per a realitzar una acció de promoció del municipi mitjançant les xarxes socials oficials de Facebook, Twitter i Instagram, per a l’ocasió s’ha creat el hashtag #rotovaeuropa. A continuació l’equip actoral visitarà l’escoleta d’estiu per a celebrar jocs infantils europeus amb els xiquets i xiquetes de la població.

Ja per la nit, a les 22.30 h. al Carrer Comtes de Ròtova es podrà veure l’última producció d’Escena Erasmus ‘El circ de la frontera’, un muntatge teatral protagonitzat per dotze actors i actrius europeus de huit nacionalitats diferents i on han participat en la seua escriptura set dramaturgs valencians.

‘El circ de la frontera’ és, en paraules de la seua directora Anna Marí “una reflexió agredolça sobre el dramàtic tema de les fronteres a Europa, que farà reflexionar al públic assistent”. L’espectacle està recomanat per a majors de 14 anys i ja ha recorregut més de 10 poblacions valencianes amb gran èxit de públic i de crítica.

Per a la regidora de cultura de Ròtova, Maria Dolores Momparler “portar Les Europes Menudes a la nostra localitat suposa un punt de partida cap a la cultura amb majúscules” i afegeix que “col·laborar amb un projecte cultural tan gran, fa que una localitat amb només 1.200 habitants se senta important, volem agrair l’interés dels organitzadors per haver pensar en Ròtova per a que siga partícep del projecte”.