Escena Erasmus celebra el Centenari de la Declaració de Monument Històric-Artístic del Castell d’Alaquàs amb «La Gran Final»

Escena Erasmus celebra el Centenari de la Declaració de Monument Històric-Artístic del Castell d’Alaquàs amb «La Gran Final»

Escena Erasmus es trasllada el divendres 8 de juny al Claustre del Castell-Palau d’Alaquàs per a celebrar amb el seu espectacle «La Gran Final» el Centenari de la Declaració com a Monument Històric-Artístic d’aquest imponent palau del sis-cents valencià, únic en el seu entorn.

Per a l’Alcaldessa d’Alaquàs Elvira Garcia: «Una de les propostes més destacades de la programació del Centenari és la posada en escena d’una de les representacions d’Escena Erasmus, per reivindicar la vocació europeísta que ha tingut sempre Alaquàs al llarg de la seua història i sobretot perquè el Castell a hores d’ara, és un gran espai públic al servei de l’educació, la cultura i la pau».

«La Gran Final» és la tercera part de la trilogia sobre les migracions que Escena Erasmus va començar amb “El Circ de la Frontera” i va continuar amb “La Fira Invisible”.

«La Gran Final» és un espectacle interpretat per actrius i actors provinents de diferents parts del món, que demostraran sobre l’escenari que és possible treballar junts i superar les nostres diferències. Una part del repartiment està composada per joves valencians, l’altra per joves europeus i l’altra per joves refugiats de diferents orígens.

«La Gran Final» és un espectacle en clau de comèdia ambientat en un gran estadi de futbol, ple de cançons, escrit per alguns del nostres millors dramaturgs i preparat i dirigit per professionals contrastats de l’escena valenciana.

«La Gran Final» ens parla, amb honestedat i esperança, de possibilitats efectives de construir-nos un futur millor.

Divendres, 8 de juny a les 22.30 h. al Castell d’Alaquàs, entrada gratuïta fins a completar aforament.