Escena Erasmus presenta ‘La Fira Invisible’ dins del XXIX Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

Escena Erasmus presenta ‘La Fira Invisible’ dins del XXIX Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

  • L’activitat forma part del programa Unisocietat Alzira posat en marxa pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira
  • Per segon any consecutiu es podrà veure al Gran Teatre d’Alzira un espectacle del projecte teatral europeu de la Universitat de València

El projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València arriba al Gran Teatre d’Alzira dins del XXIX Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira per a presentar el seu nou muntatge teatral ‘La Fira Invisible’. La segona part de la trilogia sobre les migracions que va iniciar l’any passat amb ‘El circ de la Frontera’ i que, en aquesta ocasió ha estat escrita per Javier Sahuquillo, Gabi Ochoa, Guada Sáez, Daniel Tormo i Anna Marí, qui també firma la direcció escènica del muntatge.

Aquesta activitat, es posa en marxa des de dos programes culturals diferents. Per una banda, el programa Unisocietat de la Universitat de València a Alzira i per altra el de ‘Les Europes Menudes’ posat en marxa per la Diputació de València a través de l’Àrea de Cultura.

L’espectacle es podrà veure el dijous 21 de juny a les 21 h. al Gran Teatre d’Alzira. L’entrada és gratuïta amb invitació. Les invitacions es poden recollir des d’una hora abans a la Taquilla del Gran Teatre.