Alfara del Patriarca i Agullent protagonitzen hui i demà la gira de Les Europes Menudes d’Escena Erasmus, la Universitat i la Diputació de València

Alfara del Patriarca i Agullent protagonitzen hui i demà la gira de Les Europes Menudes d’Escena Erasmus, la Universitat i la Diputació de València

  • ‘La fira invisible’ es podrà veure hui a les 22 h. als Jardins Municipals d’Alfara del Patriarca i demà a Agullent a les 20 h. a l’Auditori Municipal

L’Horta Nord i la Vall d’Albaida seran els protagonistes aquest cap de setmana d’inici de l’estiu de a gira Les Europes Menudes posada en marxa per Escena Erasmus-Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.
Hui divendres 23 de juny serà el torn d’Alfara del Patriarca. El seu Ajuntament ha preparat tot un dia d’activitats de coneixement del seu patrimoni i de convivència amb els seus veïns i veïnes. Pel matí a les 11.30 h. es realitzarà una visita guiada al patrimoni històric i artístic d’aquest poble de la Mancomunitat del Carraixet. A continuació, a la Casa de la Cultura, se realitzarà una masterclass de teatre oberta al públic en general i protagonitzada per l’equip d’Escena Erasmus. Però el plat fort serà a les 22.00 h. als Jardins Municipals d’Alfara del Patriarca quan es representarà el nou espectacle d’Escena Erasmus ‘La fira invisible’.
Escena Erasmus tornarà un any més a la Vall d’Albaida demà dissabte 24 de juny. El poble seleccionat aquest any per Diputació ha estat Agullent (a més es podrà veure al Teatre Echegaray d’Ontinyent el proper dia 6 de juliol com a seu Unisocietat de la Universitat de València). A Agullent també s’han preparat tot un seguit d’activitats d’intercanvi i de diàleg amb els diferents col·lectius del poble. Seran ells els que s’encarregaran d’ensenyar els potencials turístics d’Agullent i els que protagonitzaran un taller de paella valenciana on els protagonistes seran els estudiants Erasmus. L’espectacle es podrà veure a les 20.00 h. a l’Auditori Municipal de la Casa de la Cultura d’Agullent.
L’alcalde d’Agullent, Jesús Pla, valora molt positivament l’activitat i pensa que “serà molt enriquidor acollir el nostre poble als joves de diverses nacionalitats que formen el Projecte Teatral Europeu Escena Erasmus de la Universitat de València”. També assegura que “a nivell humà, segur que els intercanvis que es puguen propiciar entre els joves i els veïns i veïnes d’Agullent seran interessantíssims.” Pla també pensa que “a nivell artístic és una sort poder gaudir al nostre poble d’una proposta escènica, que, de segur, ens plantejarà interessants reflexions”.
L’espectacle és d’entrada lliure i gratuïta. En el cas d’Agullent s’hauran de recollir les invitacions en la Casa de la Cultura fins el mateix dia de la funció. L’espectacle no és recomanat per a menors de 14 anys.