Faura acull demà el programa Les Europes Menudes amb un seguit d’activitats i amb la representació de «Después de Europa» a la Plaça de l’Hostal

Faura acull demà el programa Les Europes Menudes amb un seguit d’activitats i amb la representació de «Después de Europa» a la Plaça de l’Hostal

El programa de teatre, cultura i turisme de Les Menudes Europes visita demà Faura. Este programa ha estat posat en marxa conjuntament pel projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València i l’ Àrea de Cultura de la Diputació de València.

Esta vegada, Les Europes Menudes han preparat tota una sèrie d’activitats que realitzaran a Faura. Al matí els actors i actrius d’Escena Erasmus visitaran l’Escola d’Estiu de la localitat i faran amb els més menuts tallers i jocs d’animació teatral i de coneixement de la realitat europea. Al migdia, el mateix equip cuinarà plats tradicionals de la realitat europea que seran compartits amb les alumnes i els alumnes de l’Escola d’Estiu, les monitores i els monitors i les mares i pares dels alumnes.

A la vesprada, es realitzarà una visita guiada al municipi i un tour fotogràfic, així com una acció massiva de networking per a promocionar els encants del nostre poble.

La jornada acabarà amb la funció de l’espectacle “Després d’Europa” que es realitzarà a les 22 h, en la plaça de l’Hostal.

“Després d’Europa”, és un muntatge teatral dirigit per Josep Valero en el que el dramaturg valencià Javier Sahuquillo presenta un text premonitori ple de suspens, emocions, música i cançons que dibuixa una raça humana quasi extingida i nou personatges que fugen de quelcom molt especial. A l’acabar la funció s’iniciarà un col·loqui amb el públic.

Per a esta activitat l’organització ha creat l’hashtag #FauraEuropa amb el que es podran seguir totes les activitats que s’estiguen desenrotllant, des d’eixe canal també es donaran a conéixer els potencials i atractius turístics d’este municipi que arribarà gràcies a una xarxa de Twitter, Facebook i Flickr.

Per a l’alcalde de Faura, Toni Gaspar, “És tot un privilegi acollir el projecte de Les Europes Menudes al nostre poble i poder enriquir-nos de la cultura, de la gastronomia i de la forma d’entendre el món d’altres ciutats europees, per això hem entroncat les activitats més lúdiques dins l’escola d’estiu per als més menuts, mentre que l’espectacle per adults el portem a la plaça de l’hostal com aperitiu del cicle de música que començarà en breu, per això fem una crida a la participació, tant de menuts com de grans, perquè gaudisquen d’esta experiència única”.

Recordem que amb l’arribada a Faura, és la segona vegada durant este any que visiten el Camp de Morvedre. Al blog laspequenaseuropas.blogspot.com es pot seguit tota l’actualitat de la gira.