Isabel Ibáñez és l’autora del cartell per a l’espectacle de Les Europes Menudes 2016

Isabel Ibáñez és l’autora del cartell per a l’espectacle de Les Europes Menudes 2016

El programa cultural de Les Europes Menudes posat en marxa per quart any consecutiu pel projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Universitat de València ja té cartell.
La responsable és Isabel Ibáñez, estudiant d’últim curs del Grau de Multimèdia i Arts Digitals a València.

Per a Isabel Ibáñez, «des del principi vaig tenir clara aquesta idea, una tanca davant un teló de circ que s’obri com donant la benvinguda, que també sembla una carpa (i que fins i tot, també podria ser la tenda d’un refugiat) amb el títol en equilibri damunt d’una plataforma de circ a on es solen pujar animals domesticats. Tot davant d’un fons blau, molt més apagat que el que utilitza la Unió Europea en la seua bandera, més fosc, fet intencionadament per la situació que estem vivint».

Isabel Ibáñez també ha dissenyat el díptic que es repartirà durant la gira al públic i que contindrà tota la informació necessària tant de la producció com de les altres activitats.

Des del projecte teatral europeu Escena Erasmus volem agrair la generositat que ha tingut Isabel Ibáñez en treballar amb nosaltres de manera desinteresada i voluntària i li desitgem tota la sort del món en els seus inicis professionals.

#elcircdelafrontera està arribant!

Les Europes Menudes 2016
El cartell de «El circ de la frontera» dissenyat per Isabel Ibáñez per al programa cultural les Europes Menudes 2016