Demà desvelem totes les incògnites en Roda de Premsa, vine a les 11 h. al Claustre del Centre Cultural La Nau de la UV

Demà desvelem totes les incògnites en Roda de Premsa, vine a les 11 h. al Claustre del Centre Cultural La Nau de la UV

La situació que es viu amb els refugiats a Europa és com un gran circ, així ho veu Escena Erasmus de la Universitat de València i així ho representaran per als mitjans de comunicació el pròxim dilluns, al claustre del Centre Cultural la Nau.

Durant la roda de premsa representaran una escena del nou espectacle ‘El circ de la frontera’, davant l’espectacular instantània de Georgi Licovski (de 6,50 x 4 m.) que aborda amb cruesa el problema dels refugiats, i que està exposat al claustre en el Festival PhotOn.

L’espectacle s’estrenarà el pròxim dia 25 al Centre Cultural la Nau. Després recorrerà 18 municipis valencians en el programa ‘Les Europes Menudes’, un programa que promou la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, que acostarà als pobles la realitat europea a partir del treball d’Escena Erasmus.

Escena Erasmus és el projecte teatral europeu de la Universitat de València per a fomentar la pràctica del teatre entre els alumnes Erasmus que estudien en la institució. Fa cinc anys, Escena Erasmus va ser distingit amb el premi Carlemany de la Joventut del Parlament Europeu pel foment de la integració europea a través de la cultura.

En la roda de premsa es donaran tots els detalls de l’espectacle i de la gira, la dramatúrgia del qual està a càrrec de rellevants autors valencians.

  • Hora: 11 hores.
  • Dia: dilluns, 23 de maig.
  • Lloc: Claustre. Centre Cultural la Nau (carrer de la Universitat, 2).
  • Intervindran: Huit estudiants Erasmus de la Universitat de València que escenificaran l’espectacle. A continuació, parlaments dels vicerectors Antonio Ariño (Cultura i Igualtat), Guillermo Palao (Relacions Internacionals) i Jorge Hermosilla (Projecció Territorial), i del diputat de Cultura Xavier Rius. A més, els membres de l’equip creatiu de l’espectacle i els intèrprets.