CONVOCATORIA RODA DE PREMSA: Escena Erasmus presenta el seu espectacle ‘El show del nou món’, una reflexió sobre la nova realitat provocada pel coronavirus i la crisi climàtica

CONVOCATORIA RODA DE PREMSA: Escena Erasmus presenta el seu espectacle ‘El show del nou món’, una reflexió sobre la nova realitat provocada pel coronavirus i la crisi climàtica

CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA

Hora: 11 hores.

Dia: dijous, 8 d’octubre de 2020

Lloc: Pati del Centre Cultural la Beneficència (C/ Corona, 36)

Intervindran: Xavier Rius (Diputat de Cultura de la Diputació de València), Antonio Ariño (Vicerector de Cultura i Esport) i Carles Padilla (Vicerector d’Internacionalització i Cooperació) i Josep Valero (Codirector del projecte Escena Erasmus). A continuació, els protagonistes d’Escena Erasmus de la Universitat de València interpretaran una escena de l’espectacle.

Quatre mesos després del que haguera suposat una nova edició de la gira d’Escena Erasmus i la Diputació de València «Les Europes Menudes» i la celebració oficial del 10é Aniversari, el projecte teatral europeu de la Universitat de València, presenta el seu últim espectacle, ‘El show del nou món’. Les representacions d’aquest nou espectacle es realitzaran del 17 d’octubre al 13 de desembre de 2020 en 15 municipis de la província de València. El projecte Escena Erasmus (Premi Europeu Carlemany de la Joventut, 2011, Premi Talent Jove, 2018 i Menció Especial del Patrimoni 2018 de la PEARLE Live Performance Europe) presenta un divertit espectacle en forma de revista, dirigit per Anna Marí. El text, escrit des de l’humor i la distància durant el període de confinament pel dramaturg i codirector d’Escena Erasmus, Daniel Tormo, tracta de comprendre el món que vivim i el que ens està succeint com a espècie, i alhora pretén ser un homenatge als còmics que van dedicar la seua vida a alegrar la vida dels altres; cosa que ara se’ns fa molt necessària.

L’obra recorrerà 15 localitats i ciutats de la província de València en el programa ‘Les Europes Menudes’, una iniciativa que promou, per huité any consecutiu, la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, que acostarà a diferents municipis la realitat europea a partir del treball d’Escena Erasmus.

En la roda de premsa es presentaran totes les novetats d’aquesta edició tan especial i es donaran tots els detalls de l’espectacle i de la gira.

IMPORTANT ACREDITACIÓ PROTOCOL COVID-19

La convocatòria tindrà lloc amb els protocols de seguretat establerts pel Centre Cultural La Beneficència i l’ús de mascaretes serà obligatori per a tots els assistents mentre es troben dins del recinte. A causa del límit de capacitat necessari per a poder respectar la distància social, els periodistes interessats a acudir-hi han d’enviar un correu electrònic a escena.erasmus@uv.es. En l’ASSUMPTE hauran d’indicar PRESENTACIÓ ESCENA ERASMUS i en el cos del missatge, el nom complet i el mitjà de comunicació. El màxim de periodistes permesos per cada mitjà serà de dues persones.