La gira «Les Europes Menudes» d’Escena Erasmus i Cultura Diputació de València arrencarà a l’octubre a Bellreguard

La gira «Les Europes Menudes» d’Escena Erasmus i Cultura Diputació de València arrencarà a l’octubre a Bellreguard

  • A causa de la crisi sanitària aquest programa d’èxit s’ha hagut d’ajornar els mesos d’octubre a desembre
  • Bellreguard serà la població que obrirà la gira de 2020 amb una programació especial

Després dels contratemps i impediments ocasionats per la crisi sanitària del Covid-19 que va obligar a l’organització d’Escena Erasmus a ajornar «Les Europes Menudes» d’aquest estiu, l’exitós programa d’exhibició pels pobles promogut per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i el Projecte Teatral Europeu Escena Erasmus de la Universitat de València anuncia el seu calendari d’exhibició per la tardor de 2020.

Així ho han anunciat aquest matí els directors del projecte europeu en la primera visita de preparació realitzada al municipi de Bellreguard (la Safor), que serà l’encarregat d’inaugurar la gira. Per a Josep Valero, codirector d’Escena Erasmus «Bellreguard ens ha demostrat l’aposta decidida per les arts escèniques i la gran il·lusió que tenen en acollir el projecte com a primera parada d’una gira que s’allargarà fins a la segona setmana de desembre”. A més, des de l’Ajuntament ja s’ha avançat que intentaran traçar tot un programa d’activitats paral·leles per aprofitar al màxim la presència d’aquesta companyia universitària europea en la població.

L’edició de 2020 de «Les Europes Menudes» serà una edició molt especial ja que se celebra el desé aniversari del projecte teatral universitari pioner a Europa i guanyador de múltiples premis. Per aquest motiu, Josep Valero ha destacat que «hem decidit obrir l’equip actoral a totes les edicions anteriors del projecte amb l’objectiu que antics alumnes i actors d’Escena Erasmus puguen participar en la producció d’enguany”.

Tots els detalls de «Les Europes Menudes 2020» es donaran a conéixer el 8 d’octubre de 2020 al Centre Cultural de la Beneficència de la Diputació de València en un acte carregat d’emoció i amb la representació de tots els pobles participants.