Escena Erasmus presenta en roda de premsa el seu nou espectacle i la gira de 2019 [Convocatòria a mitjans]

Escena Erasmus presenta en roda de premsa el seu nou espectacle i la gira de 2019 [Convocatòria a mitjans]

Escena Erasmus presenta el seu nou espectacle ‘Una cançó per a Europa’ dos dies després de les eleccions europees

Dos dies després de les eleccions europees, el projecte teatral europeu de la Universitat de València, Escena Erasmus, presenta el seu últim espectacle, ‘Una cançó per a Europa’. La representació s’interpretarà del 28 de maig al 31 de maig a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau (19.30 hores). El projecte Escena Erasmus (Premi Europeu Carlemany de la Joventut, 2011, Premi Talent Jove, 2018 i Menció Especial del Patrimoni 2018 de la PEARLE Live Performance Europe) presenta un espectacle en forma de comèdia, amb cançons en directe de diferents èpoques i estils, i que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant l’auge dels populismes i l’extrema dreta.
L’obra recorrerà 17 localitats i ciutats de la província de València en el programa ‘Les Europes Menudes’, una iniciativa que promou la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, que acostarà a diferents municipis la realitat europea a partir del treball d’Escena Erasmus.
Escena Erasmus és un dels projectes culturals més singulars de la Universitat de València ja que es tracta d’una iniciativa que cada any fomenta la pràctica del teatre entre els alumnes Erasmus que estudien en la institució, una de les universitats europees que més alumnes internacionals atrau.
En la roda de premsa es donaran tots els detalls de l’espectacle i de la gira.

Hora: 11 hores.
Dia: dimecres, 29 de maig.
Lloc: Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau (carrer de la Universitat, 2).
Intervindran: els vicerectors de la Universitat de València, Antonio Ariño (Cultura i Esport) i Carles Padilla (Internacionalització i Cooperació); Xavier Rius, diputat de Cultura de la Diputació de València, el representant de la Fundació SGAE CV, Pep Llopis i el director de l’espectacle, Javier Sahuquillo. A continuació, els protagonistes d’Escena Erasmus de la Universitat de València interpretaran una escena de l’espectacle.

IMPORTANT PER ALS MITJANS GRÀFICS: Es representarà una escena de l’espectacle i es farà una fotografia amb tots els alcaldes i regidors de cultura dels municipis i ciutats on es representarà ‘Una cançó per a Europa’.

IMPORTANT PER A LES AGENDES:
‘Una cançó per a Europa’
Per Projecte Teatral Europeu Escena Erasmus UV
Direcció: Javier Sahuquillo. Del 28 de maig al 31 de maig, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.