‘La fira invisible’ d’Escena Erasmus arriba este dijous a Ontinyent dins de la nova programació ‘Cultura de barri’

‘La fira invisible’ d’Escena Erasmus arriba este dijous a Ontinyent dins de la nova programació ‘Cultura de barri’

  • La representació es podrá veure este dijous 6 de juliol a les 19 h. al Teatre Echegaray d’Ontinyent. L’entrada és gratuïta amb invitació fins a completar l’aforament.

Per tercer any consecutiu, el projecte teatral europeu Escena Erasmus, arriba a Ontinyent dins de la gira cultural ‘Les Europes Menudes’, un programa produït per la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

El nou espectacle d’Escena Erasmus, que passa examen de la situació política, social i cultural que afecta Europa, es podrà veure al Teatre Echegaray d’Ontinyent este dijous 6 de juliol a les 19 h. ‘La fira invisible’ és la segona part d’una trilogia d’espectacles sobre les migracions que Escena Erasmus va començar l’any passat amb ‘El circ de la frontera’, i que continuarà l’any que ve.

En aquesta ocasió l’espectacle d’Escena Erasmus s’emmarca dins de la nova programació ‘Cultura de Barri’ llançada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a apropar la cultura a tots els barris de la ciutat.

Explosió de creativitat

Segons ha explicat Anna Marí, directora de l’espectacle, en l’última escena de l’espectacle de l’any passat es veia com una família que s’havia vist obligada a fugir del seu país aconseguia arribar a Europa després d’un temps de sofriment a l’altre costat de la frontera. Ara, es produeix un retrobament amb la mateixa família dins Europa, i veurem com només entrar s’ha vist atreta per una fira molt especial.

Una fira és un lloc brut i brillant, sinistre i màgic, un espai nòmada que es repeteix a totes les ciutats d’Occident. ‘El públic es trobarà amb una explosió de creativitat gràcies als estudiants Erasmus’, ha assenyalat Marí.

El muntatge està dirigit per Anna Marí, qui escriu part dels textos juntament Gabi Ochoa, Javier Sahuquillo, Guada Sáez i Daniel Tormo. El muntatge el protagonitzen els valencians Marc Company, Maria Ferri, Ismael Sempere i Glòria Vindel, a més de Natalia Adamczyk (Polònia), Mara Hold (Alemanya), Stefano d’Ippolito (Itàlia), Lucas Casasco (Brasil), Szymon Miczek (Polònia), Manuel Ramminger (Àustria), Judith Sanz (Soria) i Clelia Zoccatelli (Itàlia).