La Universitat de València i l’Institut Valencià de Cultura volen celebrar el Premi d’Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2023 atorgat al projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València tot celebrant una gira per València, Alacant i Geldo (com a Capital Cultural Valenciana 2023 ) que se celebrarà de l’11 al 14 de desembre de 2023.

UNA HISTÒRIA DE POR – SINOPSI:

La por és un sentiment necessari que, com a animals mamífers, ens permet estar alerta davant de perills que poden ser reals.
La por, també, és un torbament de l’ànima humana que pot ser provocat per moltes raons: per la consciència del pas del temps i de la finitud de la vida, per monstres reals i imaginaris o per una obscura herència atàvica que provoca que se’ns gele l’esperit quan ens enfrontem a certs tipus de foscor.
Hui, Europa s’enfronta de nou als seus monstres: els tambors de guerra i de mort retronen de nou al continent. L’obscuritat provocada per les bombes ens recorda que els humans som fràgils, de vegades miserables, i que tenim por.
Les joves d’Escena Erasmus hem decidit traure’ns les pors del més profund de les nostres ànimes i fer-les ballar i cantar damunt l’escenari.
Benvinguts a la nostra història. Entreu. No tingueu por.

EQUIP:

Textos originals: Anna Marí, Daniel Tormo textos de les actrius d’Escena Erasmus 2023

Coordinació de dramatúrgia: Daniel Tormo

Intèrprets: Eli Buitrago (Bogotà D.C. –Colòmbia-), Mariana De Luca (La Paz – Chuquiago Marka –Bolívia-), Tobias Anton Eckstein (Bergish Gladbach – Nordrhein-Westfalen), Neus Francés Jordà (Muro – Comunitat Valenciana), Patri Garrigues (Alzira – Comunitat Valenciana), Núria Pareja (Enguera – Comunitat Valenciaa), Lisa Marschner (Frankfurt am Main – Hessen), Eloïse O’Connor (Hertfordshire – England), Claudia Padilla (València – Comunitat Valenciana),

Direcció: Josep Valero

Direcció de moviment escènic i coreografies: Julia Cambra

Entrenament actoral i dicció: Anna Marí Daniel Tormo

Disseny i realització d’escenografia: Los Reyes del Mambo

Música i espai sonor: Panchi Vivó

Cançó “No tinc por” escrita i composada per Claudia Padilla

Estilisme i realització de vestuariTonuca Belloch

Disseny de llums: José Martín Márquez

Cartell i disseny gràfic: Carlos García Salazar

Direcció de gira i producció: Daniel Tormo

Assistent de producció: Cecilia Bellentani

Comunicació: Mariana De Luca i Cecilia Bellentani

Tècnics de companyia: Cotu Peral i José Martín Márquez

Direcció del projecte Escena Erasmus: Anna Marí, Daniel Tormo i Josep Valero

Escena Erasmus és un projecte teatral europeu creat i dirigit per CRIT Companyia de Teatre (un grup d’Essent Creativa S.Coop.V.) i promogut i finançat pel Vicerectorat de Cultura i Societat i pel Vicerectorat d’Internacionalització i Multilingüisme de la Universitat de València.

Una gira patrocinada per:

    FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

    Tens experiència teatral? No

    Accepte les condicions d'inscripció descrites en les FAQs, les condicions d'us y la política de privadesa.