M’importa no és sinònim de “jo ho vull tot”, és el contrari de “jo passe de tot”. Aquest programa d’educació en valors vol fer visible la gent jove implicada, amb ganes de fer coses per canviar el món i, alhora, vol compartir eines per poder fer-ho.

És un programa de compromís amb els valors que fan créixer llavors de solidaritat, d’empatia, de tolerància, de pau, de creació i de creativitat, de drets socials i de tantes altres coses que importen de veritat a la gent jove.

Dins d’aquest programa, l’IVAJ-Institut Valencià de la Joventut permet apropar el nou espectacle d’Escena Erasmus de la Universitat de València “El show del nou món” a les províncies de Castelló, Alacant i València, tot coincidint moltes vegades amb el títol de capital Cultural Valenciana. Especialment ofereix la possibilitat d’assistir a una de les seues representacions als instituts d’educació secundària de la localitat i de la comarca de manera totalment gratuïta.

Europa en un viatge

Dins d’aquest programa, el projecte teatral europeu Escena Erasmus oferirà els seus espectacles a municipis i teatres de les províncies d’Alacant, Castelló i València durant el mes de novembre de 2020. Hi haurà dos tipus de funcions, unes per a públic general que es realitzaran de vesprada i unes per a públic juvenil i instituts d’educació secundària (IES) que es realitzaran de matí. En aquesta ocasió Escena Erasmus presentarà el seu últim espectacle “El show del nou món”.

Sinopsi

EUROPA EN UN VIATGE
La identitat cultural europea ha estat forjada pels viatgers. Pels pelegrins que van transitar els primers itineraris espirituals que hui perduren, pels comerciants, pels artistes, pels escriptors. I també pels milers d’estudiants que, des de l’Edat Mitjana, van fer la seua ‘peregrinatio academica’ i van nodrir de sang les venes de la identitat europea. Els mateixos estudiants que hui anomenem Erasmus. En aquest temps en què no podem viatjar, en què els nostres itineraris s’acurten i estreten, i aprofitan l’avinentesa de l’Any Europeu del Ferrocarril 2021, Escena Erasmus vol reflexionar sobre el viatge. El gran viatge que defineix aquest projecte.

Ben prompte coneixeràs tot l’equip que farà possible el nou espectacle d’Escena Erasmus 2021.

Direcció del projecte teatral europeu Escena Erasmus: CRIT Companyia de Teatre

PROTOCOL COVID-19. OBLIGATORI ÚS DE MASCARETA, GEL HIDROALCOHÒLIC, DISTÀNCIA DE SEGURETAT ENTRE BUTAQUES I AFORAMENT REDUÏT. A L’ENTRADA AL TEATRE ES MESURARÀ LA TEMPERATURA CORPORAL.

Informació i reserves per a Instituts d’Educació Secundària al mail: escena.erasmus@uv.es.

Funció recomanada per als cursos de 4t. d’ESO i 1r. de BATX.

L’entrada a l’espectacle és completament gratuïta. El programa “M’importa” no cobreix les despeses de transport escolar dels instituts al teatre.

Si eres un Ajuntament i estàs interessat en ser una de les localitats de la gira 2021 IVAJ M’Importa posa’t en contacte amb nosaltres a escena.erasmus@uv.es

Ben prompte coneixeràs les ciutats i pobles de la gira 2021
Si eres un IES i estàs interessat en que els teus alumnes assistisquen a les representacions matinals d’Escena Erasmus 2021 posa’t en contacte amb nosaltres per correu electrònic a escena.erasmus@uv.es