M’importa no és sinònim de “jo ho vull tot”, és el contrari de “jo passe de tot”. Aquest programa d’educació en valors vol fer visible la gent jove implicada, amb ganes de fer coses per canviar el món i, alhora, vol compartir eines per poder fer-ho.

És un programa de compromís amb els valors que fan créixer llavors de solidaritat, d’empatia, de tolerància, de pau, de creació i de creativitat, de drets socials i de tantes altres coses que importen de veritat a la gent jove.

Dins d’aquest programa, el projecte teatral europeu Escena Erasmus ofereix el seu espectacle en municipis i teatres de la Comunitat Valenciana durant el mes de juny de 2024. Hi haurà dos tipus de funcions, unes per a públic general que es realitzaran de vesprades i unes per a públic juvenil i instituts d’educació secundària (IES) que es realitzaran de demà. En aquesta ocasió Escena Erasmus presentarà el seu últim espectacle “Qui soc jo quan ningú em mira”. Després de cada funció es realitzarà un col·loqui amb els actors i l’equip artístic.

QUI SOC JO QUAN NINGÚ EM MIRA

Escena Erasmus, en aquest quinzé espectacle, ha decidit parlar sobre la identitat. Perquè… què és allò que ens defineix? Què és el que fa que ens sentim part d’un poble, d’un país, d’un equip de futbol, d’una ideologia, d’una comunitat de persones, d’algun lloc?

A partir dels testimonis i reflexions de les actrius i actors que veureu a l’escenari, provinents de cinc estats diferents, hem preparat aquest espectacle per a pensar qui som i per què. Però també per a celebrar, amb un enorme somriure, que vivim en un lloc –Europa- que encara ens permet parlar públicament del que sentim i volem.

En un món convuls, de nou amenaçat per l’horror de la guerra, la mentida i l’absolutisme, però també per l’individualisme, l’autocensura i la projecció distorsionada del “jo” al món virtual, hem decidit parar-nos a pensar sobre qui som realment.

Perquè qui eres tu quan ningú et mira?

EQUIP

Textos originals: Daniel Tormo i Anna Marí. Amb textos dels propis actors. | Coordinació de dramatúrgia: Daniel Tormo | Direcció: Josep Valero | Direcció de moviment escènic i coreografies: Júlia Cambra | Intèrprets: Alice Vaccaro, Carlos Baixauli, Doucia López-Pueyo, Fabiana Quattrone, Giulia Sbraccia, Julie Mendez,  June Otxoantesana, Leonie Ronja, Luca Tinaro, Marta Toso, Sandra Pombo i Sara Olivas | Veu en off: Joaquín Camps | Assistent de direcció, cover i dicció espanyola i valenciana: Claudia Padilla | Entrenament actoral: Anna Marí i Daniel Tormo | Realització d’escenografia i utillatge: Carla Cea | Composició musical i espai sonor: Panchi Vivó | Disseny de vestuari: Tonuca Belloch | Disseny de llums: José Martín Márquez | Disseny d’espai sonor i programació: Cotu Peral | Cartell i disseny gràfic: Núria Pareja.

L’ENTRADA ÉS GRATUÏTA FINS A COMPLETAR AFORAMENT. SI NECESSITES MÉS INFORMACIÓ POTS POSAR-TE EN CONTACTE AMB L’IVAJ A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÓNICO: carnetjove_ivaj@gva.es

GIRA 2024 M’IMPORTA!

ALTEA
4 DE JUNY

PALAU D’ARTS D’ALTEA

Funció per a IES: 12 h.

Funció per a públic general: 19.30 h.

TORREBLANCA
14 DE JUNY

TEATRE METROPOL

Funció per a IES: 12 h.

Funció per a públic general: 18 h.

MURO
18 DE JUNY

TEATRE DEL CENTRE CULTURAL

Funció per a IES: 12.30 h.

Funció per a públic general: 20 h.

VIVER
20 DE JUNY

CASA DE LA CULTURA

Funció per a IES: 12.30 h.

Funció per a públic general: 19 h.

    FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

    Tens experiència teatral? No

    Accepte les condicions d'inscripció descrites en les FAQs, les condicions d'us y la política de privadesa.