INFORMACIÓ PER AL PROPER CURS 2021-2022

Com m’apunte a Escena Erasmus?

Per poder inscriure’t al projecte Escena Erasmus has d’omplir el formulari de preinscripció que hi trobaràs a aquesta mateixa pantalla (a sota) durant els mesos que estiga oberta la matrícula. El termini d’inscripció serà des de l’01/08/2021 fins el 15/10/2021. Els mesos que no siga possible la inscripció, pots suscriure’t a la nostra web per a ser el primer a assabentar-te de totes les novetats d’Escena Erasmus.

Sóc Estudiant de la Universitat de València, puc participar?

I tant. Poden participar tots els que siguen estudiants de la Universitat de València. Sempre que passen les proves de selecció que contemplen el 30% de places per a estudiants locals. Malauradament no podran participar estudiants d’altres universitats valencianes com ara la UPV, la CEU o la UCV.

I quan ja m’he inscrit, què he de fer?

Una vegada t’hages inscrit t’enviarem un correu electrònic confirmant-te la preinscripció. Després, uns dies abans de les proves t’enviarem un altre correu electrònic convocant-te a les proves de selecció. Les proves de selecció per al curs 2021-2022 es realitzaran el 20 d’octubre de 2021 (lloc encara per confirmar) de 15 a 21 h. (en grups d’una hora). 

Per què es realitzen proves de selecció?

A causa del gran número de preinscripcions que rebem realitzem unes proves de selecció on valorem sobretot les teues ganes i la il·lusió que tens en participar al projecte. Tot i que també valorem l’experiència teatral, escénica o artística que pugues tenir, la coordinació física i les capacitats musicals o de dansa que tingues.

Quin serà l’horari de les classes i on es realitzaran?

En el cas que sigues un dels seleccionats, les classes començaran el dia 27 d’octubre de 2021. Les classes es realitzaran tots els dimecres de 16 a 20 h. a l’Antiga Escola de Magisteri “Ausiàs March” de la Universitat de València (C/ Alcalde Reig, 8), que està a prop del Palau de les Arts. El curs es realitzarà d’octubre de 2021 a març de 2022. Després del curs es realitzarà una selecció d’actors i actrius per a la producció de l’espectacle de la gira “Les Europes Menudes”.

Quant costa?

El curs és totalment gratuït i està subvencionat al 100% per les institucions organitzadores. Quan finalitze el curs rebràs un diploma de formació i un altre de 2 crèdits ECTS.

-En el cas dels Erasmus- És necessari tenir un nivell avançat d’espanyol?

No. No cal que conegues ben bé l’espanyol. Les classes i les activitats que es proposen ajuden a que el teu nivell d’espanyol a poc a poc millore.

Tinc problemes amb l’horari de les classes, hi ha alguna solució?

En el cas que vulgues participar al projecte Escena Eramsus, has de tenir en compte que tots els dimecres del curs per la vesprada hauràs d’assistir a les classes del taller de formació actoral. Per això mateix et recomanem que no afegisques cap assignatura en aquest horari. Si tot i així, has de matricular-te en alguna assignatura que té eixe horari i tens problemes d’incompatibilitat, des dels Vicerectorats implicats podem fer-te un document justificatiu per a que pugues canviar de grup o parlar amb el teu professor/a.

És important el projecte Escena Erasmus?

El projecte Escena Erasmus celebrarà al curs 2021-2022 la seua tretzena edició. És Premi Europeu Carlemany de la Joventut pel Parlament Europeu. Per ell han passat ja més de 300 alumnes, s’han realitzat deu gires per tota Espanya i s’està desenvolupant ja a Marburg (Alemanya), Pàdua (Itàlia), Càller (Itàlia), Lodz (Polònia), Sofia (Bulgària) i Pamplona (Navarra).

Vols rebre les nostres notícies?