Què és Escena Erasmus?

Escena Erasmus és un projecte escènic pioner a Europa amb seu a la Universitat de València, en què fonamentalment participen estudiants europeus d’intercanvi Erasmus.

El projecte pretén aprofitar el potencial creatiu dels estudiants que passen un any en diferents ciutats europees, i fomentar la seva participació en la vida cultural d’aquestes ciutats.

Escena Erasmus ofereix als estudiants tallers d’interpretació i formació teatral, la creació i presentació de dos espectacles i la possibilitat de participar en una gira per diferents pobles i ciutats de València.

Què hi oferim?

Oferim un curs on s’aprenen les tècniques bàsiques de la interpretació i del teatre. A més, oferirem pràctiques escèniques de qualitat durant tot el curs.

Després d’haver cursat el taller de formació actoral, els actors i actrius tindran l’oportunitat de formar part del repartiment d’actors de la producció teatral Les Europes Menudes que girará durant les primeres setmanes de l’estiu per pobles de la Comunitat Valenciana.

A més, Escena Erasmus està treballant en la creació, organització i gestió de la  Erasmus Europe on Scene Network (EUSCN) que oferirà ben prompte l’intercanvi entre universitats acollides al programa Escena Erasmus.

Qui pot participar-hi?

Hi poden participar els estudiants Erasmus i els estudiants de la Universitat de València que cursen els seus estudis durant el curs acadèmic 2020-2021, amb la proporció següent: 70% estudiants Erasmus i 30% estudiants de la Universitat de València. Abans de començar el curs es realitzarà una selecció d’entre tots els aspirants.

Tens més preguntes?

Si tens més preguntes, pots visitar el nostre apartat Faq’s de la nostra web.

¡OBERTA CONVOCATÒRIA!

Si estàs interessat / da a participar en Escena Erasmus inscriu-te a partir l’1 d’agost de 2020 al Formulari d’Inscripció que trobaràs ací.