Què és Escena Erasmus?

Escena Erasmus és un projecte escènic pioner a Europa amb seu a la Universitat de València, en què fonamentalment participen estudiants europeus d’intercanvi Erasmus.

Escena Erasmus València és a més la seu central de la xarxa Erasmus Europe on Scene Network EUSCN.

El projecte pretén aprofitar el potencial creatiu dels estudiants que passen un any en diferents ciutats europees, i fomentar la seva participació en la vida cultural d’aquestes ciutats.

Escena Erasmus ofereix als estudiants tallers d’interpretació i formació teatral, la creació i presentació de dos espectacles i la possibilitat de participar en una gira per més de 30 municipis d’Espanya.

Què hi oferim?

Oferim un curs on s’aprenen les tècniques bàsiques de la interpretació i de teatre, realitzant múltiples pràctiques escèniques de qualitat.

Després d’haver cursat el taller de formació actoral, els actors i actrius tenen l’oportunitat de formar part de l’repartiment de la producció teatral que protagonitza les gires “Les Europes Menudes”, “IVAJ M’importa” i “Europa a escena” que gira de maig a juliol per diferents pobles d’Espanya.

A més, Escena Erasmus està treballant en la creació, organització i gestió de la  Erasmus Europe on Scene Network (EUSCN) que oferirà ben prompte l’intercanvi entre universitats acollides al programa Escena Erasmus.

Qui pot participar-hi?

Hi poden participar els estudiants Erasmus i els estudiants de la Universitat de València que cursen els seus estudis durant el curs acadèmic ordinari, amb la proporció següent: 70% estudiants Erasmus i 30% estudiants de la Universitat de València. Abans de començar el curs es realitzarà una selecció d’entre tots els aspirants.

Tens més preguntes?

Si tens més preguntes, pots visitar el nostre apartat Faq’s d’aquest web.

    FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

    Tens experiència teatral? No

    Accepte les condicions d'inscripció descrites en les FAQs, les condicions d'us y la política de privadesa.