Escena Erasmus busca el nou equip actoral per al 2023-2024

Escena Erasmus busca el nou equip actoral per al 2023-2024

Després de l’èxit aconseguit durant els darrers mesos d’estiu amb el seu darrer espectacle ‘Una història de por‘, que han vist més de 8.000 persones, Escena Erasmus de la Universitat de València obre el termini de preinscripció per poder formar part del nou grup d’actors i actrius per al curs 2023-2024.

Es poden preinscriure al projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València tant els estudiants Erasmus incoming d’aquest any com els estudiants locals de la Universitat de València. La selecció de participants es realitzarà a finals d’octubre i complirà el percentatge de 70% estudiants Erasmus, 30% estudiants locals de la Universitat de València.

Per participar a les proves de selecció no cal tenir experiència teatral prèvia, tot i que es valoraran les aptituds i l’experiència artística. El que és important, en paraules dels seus directors, “són les ganes de participar en un projecte europeu únic d’integració cultural, lingüística i social, i la disponibilitat que tinguen les persones candidates de treballar i aprendre en aquest projecte”.

La preinscripció es pot realitzar a través del formulari que es troba al web del projecte (www.escenaerasmus.eu) fins el 19 d’octubre de 2023. Després d’aquest període les persones preinscrites seran convocades a les proves de selecció que se celebrarà a finals de octubre o primers de novembre.

Escena Erasmus (Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2011; Premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana 2018; Menció Especial del Patrimoni 2018 de la PEARLE Live Performance Europe i Distinció Lluís Vives de la Generalitat Valenciana 2021) és un projecte internacional de la Universitat de València pioner a Europa on participen estudiants Erasmus i estudiants locals per aprofitar el seu potencial creatiu, fomentar la seua participació en la vida social i cultural dels territoris locals, i així construir una Europa més beneficiosa per a totes i tots.

Les persones interessades poden trobar tota la informació i la resposta a les preguntes més freqüents al web d’Escena Erasmus en aquest apartat.