ESCENA ERASMUS PRESENTA
“EL SHOW DEL NOU MÓN”

Una companyia de còmics amb noms d’animals ha muntat un presumpte espectacle de varietats, que pretén parlar de el nou món que vivim. La companyia pateix l’absència de dos dels seus components més importants, el que afegeix un problema a la ja de per si caòtica organització de les escenes i significats. El text, escrit des de l’humor i la distància, és un intent de comprensió del món que vivim i del que ens està succeint com a espècie, i a el mateix temps pretén ser un homenatge als còmics que van dedicar la seua vida a alegrar la vida dels altres; cosa que ara se’ns fa molt necessari.

GIRA “LES EUROPES MENUDES” I ESCENA ERASMUS

El teatre europeu arriba un any més a molts pobles de les comarques valencianes. Les nostres actrius i els nostres actors han nascut i han viscut en molts racons d’Europa i del món. Els pobles que visitarem també són Europa, la nostra Europa.

Volem que els pobles gaudisquen d’un espectacle de teatre, i que es propicie un espai de trobada que permeta una reflexió sobre què som i què particularitats ens uneixen al nostre continent. També pretenem que els nostres actors coneguen els nostres pobles i la nostra cultura i parlen d’ella en els seus països. “Les Europes Menudes” creen un pont de diàleg entre les nostres Europes locals i altres ciutats de tot Europa i del món.

“Les Europes Menudes” és un programa de gira posat en marxa per Escena Erasmus de la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

Escena Erasmus (Premi Carlemany de la Joventut de Parlament Europeu 2011 i Premi Europeu del Patrimoni 2018 de la Pearle Live Performance Europe) és un projecte internacional de la Universitat de València en el qual participen estudiants Erasmus i estudiants locals i per aprofitar el seu potencial creatiu, fomentar la seua participació en la vida social i cultural del nostre país, i d’aquesta manera, construir una Europa més beneficiosa per a totes i tots.

EQUIP

Intèrprets: Ellen Barnes (York-Regne Unit), Celia Burgos (Benigànim-Comunitat Valenciana), Sarah Grüninger (Marburg-Alemanya), Celio Hernández (Almansa-Castella la Manxa), Laura Magallón (València-Comunitat Valenciana), Cima Nadaf (Barquisimeto-Veneçuela), Núria Pareja (Énguera-Comunitat Valenciana), Eetu-Pekka Parkkinen (Joensuu-Finlàndia), Aaron Sánchez (Xest-Comunitat Valenciana) i Sergio Villa (Mislata-Comunitat Valenciana)
Text original: Daniel Tormo

Direcció: Anna Marí

Ajudant de direcció: Josep Valero
Moviment escènic i coreografies: María José Soler
Assistent d’escena, regidoria i cover: Andrea Caloxe
Disseny i realització d’escenografia: Luís Crespo
Disseny i realització de vestuari: Tonuca Belloch
Música i espai sonor: Panchi Vivó
Disseny de llums: José Martín Márquez
Cap tècnic de la companyia: Josep Maria Juncosa
Disseny gràfic: Marina Rico
Producció executiva: Daniel Tormo
Producció en gira: María José Casero
Direcció de gires: Josep Valero i Daniel Tormo

Direcció d’el projecte teatral europeu Escena Erasmus: CRIT Companyia de Teatre

Una producció de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i la Universitat de València (Vicerectorat de Cultura i Esport i Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació) amb el patrocini de l’Institut Valencià de la Joventut-IVAJ, Representació Permanent a Espanya de la Comissió Europea i Ajuntament de València-Turisme i Internacionalització i la col·laboració de Fundació General de la Universitat de València, Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la UV, Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València i La Escuela de Russafa.

Amb el suport institucional de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea de la Generalitat Valenciana.

GIRA 2020

FES CLIC EN AQUEST ENLLAÇ: GIRA 2020