Oberta la convocatòria per a la selecció de pobles de la gira Escena Erasmus 2021 de Diputació de València

Oberta la convocatòria per a la selecció de pobles de la gira Escena Erasmus 2021 de Diputació de València

El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils a partir de l’endemà a la publicació de l’anunci en el BOP. Del 26 de febrer a l’11 de març de 2021.

La Diputació de València a través de l’Àrea de Cultura porta endavant la campanya d’activitats culturals d’Escena Erasmus, a través de la gira “Les Europes Menudes”.

En el marc de les activitats culturals que organitza la Diputació de València, i amb la voluntat que aquestes arriben a la majoria de les comarques de la província, aquesta institució ha previst una sèrie d’activitats amb vocació supramunicipal i amb la voluntat que la ciutadania de la província puga accedir a una programació de qualitat.

Aquestes actuacions, d’acord amb principi de territorialitat, tenen com a objectiu acostar diferents expressions culturals complementàries a les diferents comarques per tal de garantir el dret d’accés de tothom a la cultura.

Les activitats seran organitzades per la Diputació de València. Aquestes activitats es duran a terme per aquelles entitats locals que disposen d’espais adequats per a realitzar-les. A l’efecte d’una adequada organització i coordinació, la Diputació de València insta a les entitats locals interessades en acollir aquestes activitats a que remeten la seua sol·licitud de col·laboració a través de https://www.sede.dival.es, carpeta d’Ajuntaments/altres tràmits.

Trobareu la convocatòria en els següents enllaços:

ANUNCI DE LA DIPUTACIÓ BOP

DECRET DEL DIPUTAT ACTIVITATS CULTURALS